HŰTŐgép MOSÓgép MESTER utca Budapest | Hasznos tanácsok mosógéphez | Használt HŰTŐgép, használt MOSÓgép GARANCIÁVAL! AKCIÓ! 10-20-40% engedmény! Csereakció! Hibás gép BESZÁMÍTÁS! | Rendelés telefonon, weben.

Hasznos tanácsok mosógéphez | Használt HŰTŐgép, használt MOSÓgép GARANCIÁVAL! AKCIÓ! 10-20-40% engedmény! Csereakció! Hibás gép BESZÁMÍTÁS!

GARANCIA
SZÁLLÍTÁS
HŰTŐK
KOMBINÁLT
HŰTŐK
FAGYASZTÓK
START
FELÜLTÖLTŐS MOSÓGÉPEK
ELÖLTÖLTŐS MOSÓGÉPEK
SZÁRÍTÓGÉPEK, MOSOGATÓGÉPEK
» hutomosomester.hu / Hasznos tippek / Hasznos tanácsok mosógéphez /
 
Hasznos tippek mosógéphez!Nem működik a mosógép: ellenőrizzük, hogy feszültség alatt van a mosógép, hogy a használt konnektorban van áram.

Folyik a mosógépből a víz: a bevezető cső kicsúszott, a szűrő nincs jól rögzítve, az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve.

A mosógép működés közben mozog: az állítható lábakat a kívánt pozícióban rögzítsük.

A mosógép centrifugálás közben vibrál, rezeg: mossunk nagyobb mennyiségű ruhát, hogy egyenletes legyen a ruhaneműk eloszlása a dobban.

Mosás közben erős habzást figyelhetünk meg: használjunk kevesebb mosóport, mosófolyadékot, vagy csökkentett habzásút - alkalmazkodva a gyártó által javasolt mennyiséghez.

Zsírfoltok maradtak a ruhán: nem használt megfelelő mennyiségű mosószert, vagy nem mosta elég magas hőmérsékleten. Célszerű ellenőriztetni ilyen esetben a fűtőszálat is. Célszerű újabb mosást indítani, magasabb hőfokon, több mosószerrel.

Foltosak a ruhák mosás után: színes ruhákhoz való mosószert használtunk, mely nem tartalmaz fehérítőt. Használjunk fehérítőt tartalmazó mosószert, akár port, akár folyadékot, illetve áztassuk hosszabb ideig a ruhaneműt.

Mosószer maradt a ruhán: a foszfátmentes mosószer használatának következménye, ezek vízben nem jól oldódó anyagokat tartalmaznak a víz lágyítása érdekében. Ennek alkotórészei tapadnak a ruhára. Megoldásként kefével történő eltávolítás után mossuk ki ismételten a ruhákat, kevesebb, vagy folyékony mosószerrel.

Öblítőtartályban víz maradt: tisztítsuk meg a lerakódott mosószertől az adagolóedényt, precízen helyezzük vissza.

Mosóprogram nem indul: valószínűleg nem zártuk be megfelelően az ajtót. Egy biztonsági kapcsoló védi a mosógépet a nyitott állapotban lévő elindulástól.
Nem folyik be víz a mosógépbe: ellenőrizzük, hogy a bevezető cső a helyén van, illetve vízellátása megoldott.

A víz gyengén, vagy nem távozik a készülékből: Ellenőrizzük a következőket: az elvezető csőben nincs-e törés, csavarodás. A lefolyó nincs eltömődve (szifon). Nincs túl magasan az elvezető cső álltalába (Min. 60cm - Max. 100cm)

Újabban tendencia, hogy egyre alacsonyabb hőfokon mosunk: amivel vizet és energiát lehet megtakarítani, ezzel párhuzamosan azonban nem pusztítjuk el a baktériumokat. Szakértők ezért azt tanácsolják, hogy ruhák nélkül havonta legalább egyszer indítsunk be egy 90 Celsius fokos mosást, amely így elpusztítja a baktériumokat a mosógép dobjában.Fontos fogalmak!
Javasolt mosási kapacitás
Használók köreMosási kapacitás
Egyedülálló személy3–4 kg
Gyermektelen házaspár4–5,5 kg
Kétgyermekes család5,5–6 kg
3–4 gyermekes család6 kg felett


Vasaláskönnyítő program:
A váltakozó intenzitású és irányú centrifuga fordulatnak köszönhetően a ruha nem gyürködik.

6. érzék (Whirlpool): A program kiválasztásakor a mosandó ruha fajtáját kell megadnunk. A ruha szennyezettségének és tömegének automatikus érzékelése után a gép maga állít be mindent. Ez energia-, víz- és mosószer takarékos megoldás, ráadásul a ruha is tisztább lesz, az ideális beállítások miatt.

Direct Drive meghajtás: A hagyományos mosógépek forgódobját egy szíjáttételen keresztül hajtja meg a motor a készülék zajos és rázkódik.  A direct drive megoldásnál a motor a dobra van szerelve, közvetlenül hajtja meg azt. Csendesebb, gyorsabb irányváltást és fékezést tesz lehetővé.

Antibakteriális bevonat: Kifejezetten ajánlott kisgyermekes családoknak. Segít abban, hogy a tartósan üzemen kívül helyezett mosógépben ne keletkezzen penész.

Kerámia fűtőszál: A kerámia bevonattal rendelkező fűtőszálak kevésbé porózus felületén még kemény víz használata esetén is nehezebben képződik vízkő.

Inverter technológia: Inverter motor szénkefék nélkül működik. A változtatható fordulatszámú motor révén a mosógép teljesítménye igény szerint változik. Ez a megoldás gazdaságosabbá, tartósabbá és csendesebbé teszi a készüléket.

Time Manager (Electrolux): A programhoz több választható könnyen beállítható idő és szennyezettség színt tartozik.

Gyorsmosás: Gyors frissítő mosási lehetőség kis mennyiségű, enyhén szennyezett ruhák gyors felfrissítő mosására szolgál. A program 30oC-on végzi a mosást, és mindössze 15-30 percig tart.

 
HŰTŐgép MOSÓgép MESTER utca
hutomosomester.hu
Elérhetőségünk telefonon
06-1-783-07-03
06-70-250-71-79
©hutomosomester.hu
minden jog fenntartva

» céginformáció | » adatvédelmi tájékoztató
HŰTŐgép MOSÓgép MESTER utca
hutomosomester.hu
Elérhetőségünk személyesen
1095 Budapest, Mester u. 3. »
Nyitva: H-P, 9-18-ig
Javascript nélkül a webhely funkciói nem működnek! Engedélyezd a javascript futtatást a hutomosomester.hu webhelynek!